07 Ekim 2017 Cumartesi 13:06
Salihli Belediyesinde önce eğitim, sonra tatbikat

Salihli Belediyesi, birimlerde çalışan personele yönelik olarak yangın eğitimi gerçekleştirdi. Eğitim sonrası ise yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen eğitim seminerine, Salihli Belediyesi tarafından görevlendirilen yangın müdahale personeli ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli 3. Bölge İtfaiye Amirliği personeli katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde düzenlediği eğitim programları kapsamında, 6331 sayılı kanunun 11. ve 12. Maddesi gereğince İş Güvenliği ve Sağlığı ile yangın önleme ve söndürme hakkında eğitim semineri verildi.

Büyükşehir Belediyesi Yangın Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitmeni Mehmet Ateş’in verdiği eğitim seminerinde, görevli personellere yangın türleri, yangına sebep olan etkenler, yangına müdahale, yangın tüpünün kullanılması ile alınması gereken tedbirler anlatıldı. Eğitim seminerinde teorik olarak verilen bilgiler, yangın söndürme tatbikatıyla pratiğe döküldü. Tatbikat kapsamında siren sesi ile birlikte personel binayı boşaltırken, Salihli Belediyesi hizmet binası önünde çıkarılan yangın eğitim seminerine katılan görevli personeller tarafından kontrollü bir şekilde söndürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.