12 Ekim 2017 Perşembe 17:26
Kermesin geliri otizmli çocuklara

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Otizm Derneği işbirliğiyle sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Otizm için Sende Bir Adım At’ adlı kermes açılışı gerçekleştirildi. Kermeste yer alan ürünlerin satışından elde edilecek gelir, otizmli çocukların yararına kullanılacak.

Manisa Otizm Derneği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Bu kapsamda, Türkiye’nin birçok yerinden sağlanan yardımlarla otizmli çocukların yararına kermes açıldı. Açılışa, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ufuk Gökçen ve Sibel Varol Gökçen çifti de projeye destek verdi. 53 kişiden gelen yardımların satışından elde edilecek gelir otizmli çocukların yararına kullanılacak. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra kermeste yer alan ürünleri inceleyen Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, bu anlamlı projenin bir parçası olmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Güngör ise, Manisa Büyükşehir Belediyesi sayesinde derneğin faaliyetlerinin daha çok insana ulaştığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Kermes, 12-15 Ekim tarihleri arasında Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda açık olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.