30 Eylül 2017 Cumartesi 15:24
Kaymakam önce tütün kırdı ardından iğneye dizdi

25 Eylül Pazartesi günü görevine başlayan Selendi Kaymakamı Ahmet Özdemir makamına bile oturmadan mahalle ziyaretlerine başladı. Tütün tarlasında çiftçilerle birlikte tütün kıran Kaymakam Özdemir daha sonra üreticilerle birlikte tütünü iğneye dizdi.

Selendi Kaymakamlığı görevine başlayan Ahmet Özdemir ilçeyi yakından tanımak adına kırsal mahalleleri ziyaret ediyor. Ziyaretler kapsamında ilçeye bağlı Yıldız Mahallesinde tütün tarlasına giren Kaymakam Özdemir vatandaşlar ile birlikte tütün kırdı. Kaymakam Ahmet Özdemir Zeynel ve Durdane İnel çiftinin tarlasında tütün kırarak üreticilerden de tam not aldı. Tütüncü aileden kısa süre tütünün dizilişini ile tarifini alan Kaymakam Özdemir ardından kırdığı tütünü iğneye dizdi. Neşeli ve renkli görüntülerin yaşandığı tütün tarlasında aile ile sohbet eden Ahmet Özdemir, "Rabbim tüm çiftçilerimize güç, kuvvet, bolluk, bereket versin. Çiftçimizin her zaman yanındayız. Bu şekilde ziyaretlerimiz değişik ürünlerin hasat zamanlarında da devam edecek. Tütün işi meşakkatli bir iş." dedi.

Geçimlerini tütüncülükle sağlayan İnel ailesi de tütün tarlasında kendilerini ziyaret eden Kaymakam Özdemir’le tütün kırıp iğneye dizmelerinin şaşkınlığını yaşarken, ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.