11 Ekim 2017 Çarşamba 12:17
Kavşak noktasındaki sorun ortadan kaldırıldı

Saruhanlı-Büyükbelen karayolunun Mütevelli kavşak noktasında sürücülerin görüş alanını engelleyen tümsek, Saruhanlı Belediyesi tarafından düzleştirilerek trafik güvenliği yeniden tesis edildi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, küçük bir dokunuşla trafikte can ve mal güvenliği açısından büyük bir sorunu ortadan kaldırdıklarını belirtti.

Bu kapsamda Mütevelli’den Saruhanlı istikametine giden sürücülerin, kavşak noktasından çıktıklarında yolun sağında görüş alanına denk gelen tümsek nedeniyle Halitpaşa yönünden gelen araçları fark edemediklerini ifade eden Yaralı, şunları kaydetti:

"Trafik güvenliği açısından büyük risk oluşturan, geçmişte zaman zaman trafik kazalarının da meydana geldiği bu alanda bir düzenleme yaptık. Araç sürücülerinin görüş yönünde bulunan engebeli alanı iş makinesiyle düzenledik. Bu doğrultuda görüş alanı açılmış oldu. Hemşerilerimiz için hayırlı olsun."

Vatandaşlar ise yapılan düzenlemeden dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.