01 Ekim 2017 Pazar 11:12
İzmir-İstanbul otoyolunda inceleme

İzmir’le İstanbul arası ulaşımı 9 saatten 3 saate indirecek olan İzmir-İstanbul otoyolunun Kırkağaç ayağında da çalışmalar hızla ilerliyor. Çalışmaları yerinde görmek için Manisa’ya gelerek projenin Kırkağaç ayağında incelemelerde bulunan İzmir-İstanbul Otoyolları Bölge Müdürü Murat Gönenli’ye AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber eşlik etti.

Yol yapım çalışmalarını inceleyen ve çalışmalardan oldukça memnun kalan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, yolun tamamlanmasının ardından İzmir-İstanbul araç yoğunluğunun önemli ölçüde ortadan kalkacağını dile getirdi.

İHA’ya bir açıklama yapan Berber, “İzmir-İstanbul otoyolunun Bursa’ya kadar kısmı geçtiğimiz yıl tamamlandı ve hizmete açıldı. İzmir’den İstanbul’a, İstanbul’dan da İzmir’e giden vatandaşlarımız o yoldaki konforu yaşıyorlar. İzmir-İstanbul Otoyolları Bölge Müdürü Murat Gönenli ile birlikte biz de Kırkağaç ayağındaki çalışmaları yerinde inceliyoruz. Akhisar-Kırkağaç arasındaki Bakır Mahallemizdeki karayollarının bölünmüş yoluyla otoyol çakışıyor. O nedenle bizde buradaki sorunu yerinde görelim dedik. Burada yaşayanları gözetmek zorundayız. Bölge Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. En küçük sorunda gelip sorunlarımızla ilgileniyor. Kırkağaç’ın Bakır Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın bazı talepleri oldu. Bu sorunları yerinde inceledik. İnşallah bu sorunlar da çözülecek” dedi.

Berber ve Gönenli’nin inceleme ziyaretinde Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz ve Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz de hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.