30 Eylül 2017 Cumartesi 17:51
Büyükşehir’in geleneksel aşure dağıtımı sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla 9 yıldır geleneksel hale getirdiği aşure dağıtım etkinliklerini sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu kapsamda Laleli’deki vatandaşlarla buluşarak, onlara bolluk ve bereketin simgesi aşure dağıttı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Muharrem Ayı vesilesiyle gerçekleştirdiği aşure günleri 9. yılda da sürdürüyor. Bu kapsamda Laleli ve Alaybey’deki pazar yerlerinde binlerce vatandaşa aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Laleli’deki etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Nursel Ustamehmetoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Genç ve Yılmaz Gençoğlu, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, katılan vatandaşlara aşure dağıtarak Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Cengiz Ergün, aşure hayrının kesintisiz 9 yıldır sürdürüldüğünü hatırlatarak, “Bu özel ve güzel günler vesilesiyle vatandaşımızla buluşmak, onlarla bir araya gelmek bizi mutlu ediyor. Paylaşmanın önemini böyle günler vesilesiyle bir kez daha anlıyoruz. Allah izin verirse bu etkinliklerimizin devamını getirmeyi umuyor, vatandaşlarımıza Muharrem Ayı’nın hayır ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Etkinliğe pazarcı esnafıyla birlikte katılan Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener de “Tüm esnaf kardeşlerim adına her sıkıntımızda yanımızda olan, bizleri her zaman dinleyen ve hiç yalnız bırakmayan Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’e bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Cengiz Ergün, “Eski Garaj Yeni Proje’ adıyla Manisamıza kazandıracağımız projemizde yer alacak Pazar yerinde de inşallah bu hayrımızı gerçekleştirmeyi Allah nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin aşure dağıtım etkinlikleri Laleli ile sınırlı kalmadı. Alaybey pazaryerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve daire başkanlarının katılımıyla binlerce vatandaşa aşure dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.