04 Ekim 2017 Çarşamba 18:15
Başkan Çelik: "Aşure kardeşliğimizin simgesidir"

Şehzadeler Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda 2 bin 500 kişilik aşure ikramında bulundu.

Şehzadeler Belediyesinin Muharrem ayı nedeni ile her yıl geleneksel hale getirdiği aşure ikramı bu yılda devam etti. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan kazanlarda vatandaşlara 2 bin 500 kişilik aşure ikramı yapıldı. Düzenlenen aşure ikramına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. Aşure’nin Türkiye’nin güzellik ve zenginliği olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Muharrem ayı sebebi ile bolluğun, bereketin, paylaşmanın ve kardeşliğimizin bir göstergesi olan aşure ikramında bulunuyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak hem biz şehrimizin farklı noktalarında aşure ikramında bulunuyoruz hem de hayırsever vatandaşlarımız yapmış oldukları aşureleri vatandaşlarımız ile paylaşıyorlar. Manisamızın birçok noktasında yapılan bu aşure ikramları şehrimizin ve ülkemizin bir zenginliği, güzelliğidir. Bu vesileyle bizde bugün 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda binlerce vatandaşımıza aşure ikram ettik. Rabbim yapmış olduğumuz bu aşure hayrını kabul etsin inşallah, şehitlerimizin ruhuna değsin. Bizler bugün bu cennet vatanda huzur içerisinde yaşıyor ve bu hayırları yapıyorsak, bunu bu cennet vatan için canlarını siper ederek, hayatlarını veren şehitlerimize borçluyuz. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu dayanışma, birliktelik ve kardeşliğimizin devam etmesini yürekten niyaz ediyor, tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.