06 Ekim 2017 Cuma 13:36
Alaşehir’de park ve caddeler yeşillendiriliyor

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede genelindeki park, cadde ve kavşaklarda yeşillendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Daha yeşil bir Alaşehir için çalışan Alaşehir Belediyesi; peyzaj, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra kendi serasında yetiştirdiği mevsimlik çiçeklerle de bir yandan kenti güzelleştiriyor diğer yandan ekonomisine katkı sağlıyor. Yaşanabilir modern bir şehir olmanın yanında yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir görüntüsü hedeflediklerini ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Amacımız her alanda olduğu gibi peyzaj çalışmalarında da şehrimizi marka şehir haline getirmektir. Halkımızı daha fazla ve daha güzel yeşil alanlarla buluşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün tüm mahallerimiz de yürüttüğü peyzaj çalışmaları şehrimizin estetiğine ayrı bir hava katıyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek"dedi.

Esentepe Mahallesi sıcak asfalta kavuşuyor

İlçe genelinde asfalt çalışmalarına da devam eden Alaşehir Belediyesi, kış mevsiminde vatandaşların yol konusunda mağdur olmaması için kırsal mahallerdeki hizmetlerine ağırlık verdi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Esentepe Mahallesinde, asfalt, rotmix, bordür ve stabilize yol çalışması yaptı. Çalışmalar kapsamımda 1 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmaları tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.