10 Ekim 2017 Salı 13:35
Alaşehir Belediyesinden yaşlı kadını sevindiren çalışma

Alaşehir Belediyesi, engelli ve yaşlı bir vatandaşın evinin önüne yaptığı engelli rampası yaparak hayata bağladı.

Alaşehir Belediyesi, Beş Eylül Mahallesi Bahçelerbaşı Sokakta oturan engelli Cevriye Özen’in isteğini geri çevirmedi. Engelli olduğu için evinden çıkmakta güçlük çeken Özen’in evinin önüne Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından engelli rampası yapıldı. Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için büyük bir gayretle çalıştıklarını ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Alaşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın yaşama sevinçlerini kaybetmeden, üretken, aktif bireyler olarak toplumsal hayatta rol almalarını ve güçlerini kullanabilmelerini sağlayacak önlem ve düzenlemelerin hayata geçirilmesi konusu üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız" dedi.

Öte yandan Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşilyurt İlkokulu bahçesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla da öğrencilerin yüzlerini güldürdü. Ekipler okul bahçesinde çevre düzenlemesi ve ağaç budanması çalışmalarına başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.