11 Ekim 2017 Çarşamba 12:11
Alaşehir Belediyesi yeni bir projeye daha imza atıyor

Alaşehir’in en ücra noktalarına kadar hizmet götüren Alaşehir Belediyesi yeni bir projeye daha imza atıyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çarıktekke Mahallesinde 50 yıllık yol sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladı.

Yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini toplayan Alaşehir Belediyesi, çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Çalışmalarına merkez ve kırsal mahallelerde eş zamanlı devam eden ekipler, Çarıktekke Mahallesine de hizmet götürüyor.

Alaşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yeni yol açma, asfalt kaplama ve sathi yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Çarıktekke Mahallesinde 12 kilometrelik sathi kaplama çalışmalarına başladı. Çalışmaları izleyen vatandaşların mutluluğu gözlerinden okunurken Çarıktekke Mahalle sakinlerinden Süleyman Karakoç, "Gökhan Başkanımızdan Allah razı olsun. Biz ondan başkasından hizmet görmedik. Ben 70 yaşındayım. Ömrümde böyle hizmet görmedim. Gökhan Başkanıma ve ekibine çok teşekkür ederim. Her zaman başkanımızın arkasındayız.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.