12 Ekim 2017 Perşembe 13:31
Sarıgöl emniyetinden öğrenciler için örnek çalışma

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği, Atatürk Ortaokulu öğrencileri için 50 bisiklet kapasiteli bisiklet garajı yaprak öğrencilerin hizmetine sundu.

Öğrencileri bisiklet binmeyi özendirmek, park yapma alışkanlığını kazandırmak, bisikletlerin çalınmasını önlemek ve çocukların motosiklet kullanmasını önlemek amacıyla Sarıgöl Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği tarafından Atatürk Ortaokulu önüne bisiklet garajı yapıldı. Garaj, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından beğeni ile karşılandı. Çalışmayla ilgili bilgi veren Sarıgöl İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Seydi Kazez, ’’Atatürk Ortaokulu’na servislerle gelemeyen öğrenciler bisikletlerini kullanarak geliyorlardı. Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği’nde görevli polis arkadaşlarım kendi aralarında yardımlaşma ile öğrencilere bisiklet garajı yaptırdılar. Garajda her bisikletin ayrı yerlere park edilmesi için demirden peron yapılarak, bisiklet kullanıcılarına güvenlik amacıyla kilit hediye edildi. Uygulama, öğretmen,öğrenciler ve veliler tarafından memnuniyetle karşılandı. Örnek bir çalışma oldu. Arkadaşlarıma teşekkür ederim’’dedi.

Öğrenciler uygulamadan memnuniyetlerini dile getirerek, polis ekiplerine teşekkürlerini ifade ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.