02 Ekim 2017 Pazartesi 11:41
Minik ustalardan yaza elveda konseri

Salihli Belediyesi, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında açılan kurslardan olan keman kursu öğrencilerinin sunduğu “Yaza Elveda Kışa Merhaba” adlı konseri büyük beğeni topladı.

Salihli Belediyesi keman kursu eğitmeni Coşkun Kandaş yönetiminde çalışmalarını sürdüren küçük kemancılar, Kipa Alışveriş Merkezi’nde verilen konserde Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserlerini seslendirerek izleyicilerden büyük alkış aldı. Konsere, Salihli Belediyesi müzik kurslarından ve korolarından yetişmiş sanatçılar da destek verdi. Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, öğrenci velileri ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konser sonunda konuşma yapan Başkan Yardımcısı Karaoğlu, “Salihli Belediyesi olarak, 7’den 70’e vatandaşlarımız için düzenlemiş olduğumuz kurslardan keman kursu yaklaşık 2 yıldır devam ediyor. Bu güzel çocuklara ve gençlere imkân tanındığında neleri başarabildiğini hep birlikte gördük. Başta, keman eğitmenimiz Coşkun Kandaş’a, bu güzel çocuklarımızı gençlerimizi yetiştiren ailelere ve destek veren müzisyenleri tebrik ediyor, bu tür etkinliklerde bizlere kapılarını açan Kipa Aile Kulübüne teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yardımcısı Karaoğlu, Keman eğitmeni Coşkun Kandaş’a ve tüm kursiyerlere çiçek takdim ederek tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.