Editör
Editör
04 Ekim 2017 Çarşamba 10:22
Spilos Dağcılık sezonunu açtı

Etkinliğe 52 doğasever ve çevreci katıldı. Spilos Dağcılık başkanı Mehmet Güllüpunar yaptığı açıklamada; “Üyelerimizle, doğasever çevreci dostlarla yeni sezonda yeniden bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadık. Sezonun başlangıç yürüyüşü olması nedeniyle biraz da kolay bir parkurla başladık. Turgutalp’ten başladığımız etkinliğimizi yaklaşık 16 km yürüyerek Yenisu üzerinden Sabuncubeli’nde sonlandırdık. Etkinlik boyunca arkadaşlar arasında birlik ve dayanışmanın, paylaşımın, dostluk ve kardeşliğin en güzel örnekleri sergilendi, doğaya ve çevreye karşı duyarlılık gösterildi. Etkinliğe katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim” dedi. 

Spilos Dağcılık&Trekking 8 Ekim 2017 Pazar günü Nazarköy-Kanyon-Kazak Vadisi Alaş Kımız Çiftliği Doğa Yürüyüşü ve Kültür Gezisini gerçekleştirecektir. Etkinliğe katılmak için 0 535 728 71 77 numaralı telefonu arayıp adınızı yazdırmalısınız. Etkinliğe tüm doğaseverler davetlidir.   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.