18 Mayıs 2023 Perşembe 14:18
Sarıgöl’de üst üste dolu yağışı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde dün etkili olan sağanak yağışla birlikte yağan dolu üzüm bağlarında zarara neden olurken, hasar tespit çalışmalarının başlatıldığı ilçede bugün yine dolu yağdı. Yaklaşık 2 dakika süren dolu yağışının ardından ilçe caddeleri beyaza büründü.

Dün Sarıgöl ilçesinde etkili olan sağanak yağış ve dolu yağışı ekili tarım arazilerinde ve üzüm bağlarında hasara neden olurken, bugün de devam eden sağanak yağış sırasında dolu yağışı yaşandı. Yaklaşık 2 dakika süren ve fındık büyüklüğünde yağan dolular caddeleri biranda beyaza bürürken, dolu yağışının tarım arazilerinde etkili olup olmadığı araştırılıyor. Dün yaşanan dolu zararının ardından Sarıgöl İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri hasar tespit çalışmalarına başlamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.