10 Ekim 2017 Salı 20:11
Manisa’da fuhuş operasyonu

MANİSA (İHA) – Manisa’nın Kula ilçesinde fuhuş yapıldığı tespit edilen bir eve düzenlenen operasyonda 2 yabancı uyruklu kadın ile fuhuşa aracılık eden ev sahibi yaşlı kadın gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Zaferiye Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan bir eve yaptığı operasyonda ev sahibi Fadime K. (62) ve para karşılığı fuhuş yaptıkları belirlenen yabancı uyruklu X.Ş. (35) ve A.B. (33) gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkartıldı. Fadime K. fuhuşa aracılık ve yer temin etmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fadime K.’nın yaklaşık 10 ay önce de aynı suçtan cezaevine gönderildiği bildirildi. Yabancı uyruklu kadınlar X.Ş. ve A.B.’nin sınır dışı edilmek için idari işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.