10 Ekim 2017 Salı 10:52
Köpeğe çarpmamak için refüje çarptı: 1 ölü

Manisa’nın Kula ilçesinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran ve refüje çarpan otomobildeki bir kişi araçtan fırlayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 08.30 sıralarında D–300 Ankara-İzmir karayolu Kula ilçesi Körez Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 37 BJ 224 plakalı otomobilin sürücüsü Orkun A. (23), önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı. Kazada sürücü Orkun A. yara almazken, araçta bulunan Yeliz K. (24) çarpmanın etkisiyle araçtan yola savrularak olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Hayatını kaybeden Yeliz K., Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.