03 Ekim 2017 Salı 17:20
Altınları bulamayınca çalındı zannetti

Manisa’nın Salihli ilçesinde, altınlarının çalındığını söyleyerek polise ihbar yapan yaşlı kadının altınları, polis ekipleri tarafından el dedektörü ile yaşlı kadının evinde saklı halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kocaçeşme Mahallesi’nde yalnız yaşayan 64 yaşındaki Alzheimer hastası Sündüz P., sakladığı ve değeri yaklaşık 90 bin lira olan altınları bulamayınca polis karakoluna giderek, altınlarının hırsızlar tarafından çalındığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaptıkları çalışmalar sonrasında evde hırsızlık ile ilgili bir bulguya rastlayamadı. Bunun üzerine ekipler, el dedektörü ile evi arayınca, yaşlı kadının sakladığı altınları çuval içinde buldu.

Polis ekipleri buldukları altınları yaşlı kadına teslim etti. Yaşlı kadın, çalındı zannettiği altınlarını sakladığı yerden bulan polis ekiplerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.