Manisa'da Gündem

Tanrıverdi’den taziye ziyaretleri

GENEL

AK Parti 22. 23. ve 24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, bir süre önce kayınvalidesini kaybeden Arif Koşar’ı ve Manisa’nın eski belediye başkanlarından Adil Aygül’ün ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti

22., 23. ve 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, dün Manisa’da taziye ziyaretlerini gerçekleştirdi. Tanrıverdi, kayınvalidesini kaybeden Arif Koşar’a ve Manisa’nın eski belediye başkanlarından Adil Aygül’e taziye ziyaretlerinde bulundu.

Geçtiğimiz Pazar günü Kayınvalidesi Jülide Ertekin’i kaybeden Arif Koşar’ baş sağlığı dileklerini sunan Tanrıverdi, Ankara’da olduğu için cenaze merasimine katılamadığını; Koşar ve Ertekin ailelerine taziye dileklerini iletmek istediğini söyledi. Koşar da Tanrıverdi’ye teşekkürlerini sundu.

Tanrıverdi ardından, Manisa’nın eski belediye başkanlarından Adil Aygül’ün ailesini ziyaret etti. Merhumun oğlu Burak Aygül’e baş sağlığı dileyen Tanrıverdi, “Adil Başkan Manisa’da çok sevilirdi. Ne başkanlığı döneminde, ne öncesinde ne de sonrasında kimseyi kırmamış bir insandır. Benim de yakinen tanıdığım biriydi. Hakikaten üzerine çok güzel şeyler söylenebilecek bir insandı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabırlar ve ömür versin” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.