Manisa'da Gündem

Sokağın sorununu Büyükşehir çözdü

ÇEVRE

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Yeni Mahalle 4701 Sokak’ta bir kurumun yaptığı çalışma sonrası sokağın asfaltı bozuk bir şekilde bırakılmış, mahalle sakinleri yaklaşık 2 aydır yetkili bulamamış ve zor günler yaşamıştı. Büyükşehir Belediyesi o sokağı asfaltladı. Mahalle sakinleri, yetkililere teşekkür etti.

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Yeni Mahalle 4701 Sokak’ta bir kurumun yaptığı çalışma sonrası sokağın asfaltı bozuk bir şekilde bırakılmış, mahalle sakinleri yaklaşık 2 aydır yetkili bulamamış ve zor günler yaşamıştı. Gazetemiz, geçtiğimiz günlerde bu konuyu gündeme taşımış, mahalle sakinlerinin yardım talebine yer vermişti. Mahallelinin yardımına Manisa Büyükşehir Belediyesi koştu.

Sokak içinde yolun yaklaşık 2 ay boyunca kazılı bir şekilde kalması ve yağmurlarla birlikte sokağın çamur deryasına dönmesiyle mahalleli çile çekmişti. Sorunlarına çözüm bulamayan mahalle sakinleri son çareyi gazetemize başvurmakta bulmuştu. Gazetemizin dile getirdiği sorunun ardından sorunu Manisa Büyükşehir Belediyesi çözdü.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, baştan sona bozuk olan sokağı ekiplerini göndererek asfaltladı. Sokakta oluşan çukurlardan araçların geçmesiyle çamurlu yağmur sularının zemin dairelerin balkonlarından evlerine kadar girmesiyle zor günler geçiren mahalle sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışma nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar (1)

Kadir şinas 4 Yıl Önce

Alah razı olsun belediyeden ne kadar teşekkür etsek az yoksa diyanetin yapacağı yoktu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.