Editör
Editör
05 Şubat 2019 Salı 10:28
Nostaljik yarışmayı Manisa sokaklarında yaşatıyorlar

Uzun yıllar boyunca ekranlarda fenomen olan ‘evet-hayır’ yarışması Manisa’da yeniden yaşatıldı. Sunuculuk yapan Yılmaz Ünsal ve Nadir Saltık Manisa sokaklarında bu nostaljiyi yaşatmak için vatandaşlara çeşitli sorular sordu. ‘Evet-hayır’ yarışmasına katılan Manisalılar da, yarışmayı kazanabilmek için büyük uğraş verdi. Yılmaz Ünsal, Erkan Yolaç ile birlikte efsane olan bu yarışmanın tekrar yaşatıldığını belirterek, “Manisa’da 80’li yıllardan bu yana sunuculuk yapıyorum. Nadir Saltık ile birlikte bir nostaljiyi yeniden yaşattık. Manisalılara sorular soruyoruz ve yarışmanın geçmişteki formatına uygun olarak sonuçlar belli oluyor. Yıllarca Erkan Yolaç bu programı yaptı. Biz de Erkan Yolaç’ın devamı olsun istedik” dedi. Nadir Saltık ise, “Evet-hayır yarışmasını biz Erkan Yolaç ile öğrendik. Gençlik yıllarımızın yarışmasıydı. Uzun süredir gündemde değildi. Yılmaz Ünsal ile birlikte yeniden yaşatmak istedik. İnternette bir youtube kanalı açtık. Yeni nesle de bu yarışmayı hatırlatalım istedik. Yarışmayı kazananlara da çeşitli hediyeler veriyoruz. Bizim için yarışma daha önemli. Erkan Yolaç’ın yarışmasını bu günlere taşıdık” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asumn tugberk yolac 2019-02-06 05:27:11

Manisa da yasatiyoruz demeniz güzel ,ancak 1 kereden fazla yapamazsiniz zira ,hukuken davalık olmak istemeyiz ,Erkan yolac a patentlidir ,ve derhal bitirmenizi ricaederiz,