Aytaç Kumbaracıoğlu
Aytaç Kumbaracıoğlu
12 Nisan 2018 Perşembe 08:10
KidsAloud minikleri bahar şenliği yaptı

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde faaliyet gösteren Özel Manisa İnci Tanem Anaokulu (KidsAloud Manisa) öğrencileri ve çalışanları baharı okulun yemyeşil bahçesinde şenlikler ile karşıladı.

Okul Müdürü Dilek Atak, “Okulumuz; çocukların en temel özelliği olan merak duygusunu ve hayal dünyalarını en üst düzeyde geliştirecek biçimde hazırlanmış binamızda, çocuk güvenliğini maksimum düzeyde gözeterek özel yöntemler ile ingilizce öğretirken diğer yandan da çocukların kişisel gelişimlerini destekleyen aktivite ve programlar sunmakta” dedi.

Özel Manisa İnci Tanem Anaokulu'nun bahçesinde düzenlenen şenlikte Okul Müdürü Dilek Atak, okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu, yaşamın ilk yıllarında alınan eğitimin ve geçirilen deneyimlerin ileri yaşlardaki öğrenme yeteneği ve gelecekteki başarı üzerinde de önemli etkilerinin olduğunu söyledi.

Atak, KidsAloud Özel Manisa İnci Tanem Anaokulu’nun ‘Her Gün Aynı Sınıfta Hayal Kurulmaz’ teması ile çift dilli (Blingual Sistemi) eğitim veren ve bu sisteme ek olarak Montesorri ve Gems Tabanlı eğitim öğretim yöntemleri ile Manisa’da tam gün ingilizce eğitim ve okul öncesi eğitim hizmeti veren tek okul olduğunu söyledi.

Bahar şenliği programı etkinliği içerisinde okulun ingilizce öğretmenlerinin hazırlamış olduğu ‘Spring Is Coming (Bahar Geliyor)’ adlı drama canlandırıldı. Bunun dışında eğlenceli oyunlar oynandı ve şarkılar söylendi. Öğretmenleriyle birlikte yemyeşil bir alanda şarkılar söyleyip oyunlar oynayan çocukların mutlulukları yüzlerinden okundu.

Son Güncelleme: 12.04.2018 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.