Editör
Editör
05 Şubat 2019 Salı 09:50
İnci Tanem minikleri su tasarrufunu öğrendi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Su Tasarrufu Eğitim Projesi ile il genelindeki okulları ziyaret ederek çocukları suyun bilinçli kullanımı hakkında bilgilendirmeye devam ediyor. Proje kapsamında son olarak Yunusemre ilçesinde bulunan Özel Manisa İnci Tanem Anaokulu’nda eğitim semineri düzenlendi. Eğlenceli içeriklerle suyun önemi ve tasarruf yöntemleri hakkında bilgi edinen çocuklar, sunum sonrasında kendilerine dağıtılan hediyelerle de sevindiler. Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu’nun da katıldığı eğitimde, Anaokulu Müdür Yardımcısı Gizem Göncüoğlu, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

“TASARRUF BİLİNCİNİN ERKEN YAŞLARDA KAZANDIRILMASI ÖNEMLİ”

Özel Manisa İnci Tanem Anaokulu Müdür Yardımcısı Gizem Göncüoğlu, “MASKİ’nin su tasarrufu hakkındaki eğitimini ilk olarak sosyal medya aracılığıyla tanıdık. Böylesi faydalı bir etkinliğin okulumuzda da yapılması gerektiğini düşünerek kuruma talebimizi ilettik. Tasarruf bilincinin erken yaşlarda kazandırılmasının çok önemli olduğunu düşünüyor ve buna yönelik faaliyetleri destekliyoruz. Bu anlamdaki ilgilerinden dolayı MASKİ’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.