Editör
Editör
05 Şubat 2019 Salı 08:58
Görenler yolunu değiştirdi!

Manisa sokaklarındaki sahipsiz hayvanlar, Manisalıları korkutur hale geldi. Kent merkezinin pek çok noktasında toplu gruplar halinde dolaşan sokak köpekleri, Manisalıları tedirgin etti. Şehzadeler ilçesinde rastlanan manzarada da tam 12 adet köpek, sokak içlerinde vatandaşa saldırarak görenleri şaşkına çevirdi.

Sokak hayvanları, Manisa’nın sorunlarından birisi olmaya başladı. Kentin neredeyse her mahallesinde çok sayıda başıboş hayvan sayısı giderek artınca ortaya tehlikeli bir tablo çıktı.

Sadece köpeklerin değil kedilerin de sayısının giderek arttığı Manisa sokaklarında vatandaş artık o kalabalık grupları görünce korkmaya başladı. Bu durum, fotoğraflara da yansıdı. Özellikle duraklarda bekleyen vatandaşlara ve parklarda oynayan çocuklar ile ebeveynlerine zor anlar yaşatan sokak hayvanları, zaman zaman saldırganlık huyları nedeniyle de halkın tepkisini çekti.

Manisalılar, sayısı giderek artan ve gruplar halinde dolaşmaya başlayıp insanlara tehlike yaratan bu durumun son bulmasını istiyor.

Son Güncelleme: 05.02.2019 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2019-02-08 12:43:56

Tam hir rezalet....nerede bu belediyeler?