Editör
Editör
03 Aralık 2018 Pazartesi 15:21
Balbay’dan Manisa’da imza günü

26. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve yazar Mustafa Balbay, geçtiğimiz Pazar günü 45 Park’ta imza günü düzenledi. Birbirinden özel konuları kaleme aldığı kitapları ile okurseverlerini karşılayan Balbay’a Manisalılar tarafından büyük ilgi gösterildi.

Manisa’nın yeni nesil buluşma merkezi 45 Park’ta hafta sonu düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. İktidar Kıskacında Din, Köleliğe Kaçış, Nazım Hikmet, Aşık Veysel, Nasreddin Hoca, Bu Böyle Gitmez, Savaşın ve Barışın Kahramanı Mustafa Kemal Atatürk gibi önemli eserlerini Manisalılar ile buluşturan Balbay’ın kitaplarını almak isteyen vatandaşlar kadar bazı sıkıntılarını kendisi ile paylaşmak isteyenler de oldu. İlgiden memnun olan Balbay; “80’e yakın ülke gezdim, 5 kıtayı dolaştım. Mustafa Kemal Atatürk, Nasreddin Hoca, Aşık Veysel ve Nazım Hikmet bizim dünyaya mal olmuş isimlerimiz. Hangi ülkeye gitsem bu isimler biliniyor ve örnek alınıyor. Bende önemli isimlerimizi tanıtmak amacıyla eserler yazdım. Köleliğe Kaçış benim son kitabım. Ülkemizdeki Suriyeli vatandaşların durumunu anlatan bir eser oldu. Etkili olduğunu da düşünüyorum” sözlerine yer verdi.

“MANİSALILARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Manisa hem bulunduğu konum hem de gelişmiş sanayisi ile çok özel bir şehir. Tabii ki CHP’nin Manisa’da yerel seçimleri başarı ile göğüslemesini isterim. 45 Park’ta düzenlenen imza gününde vatandaşlarımız sorunlarını, sitemlerini, taleplerini de dile getirdi. Burada bir araya gelme amacımız zaten vatandaşlarımız ile bire bir temas kurmaktadır. Daha önce yazmış olduğum kitaplarımı alıp okuyan ve onları imzalamam için getiren vatandaşlarımız oldu. Çok mutlu oldum gurur duydum. 45 Park Yönetim kuruluna beni Manisalı vatandaşlarımız ile bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum."

KARİKATÜRİST MAVİDEMİR’DEN DİJİTAL BAĞIMLILIK SERGİSİ

Manisa’nın tanınmış karikatüristlerinden Celil Mavidemir’de hafta sonu ‘Dijital Bağımlılık Sergisi’ ile 45 Park’taydı.Hem sergisi hakkında ziyaretçilere bilgi veren Mavidemir, isteyenlerin karikatürünü çizerek 45 Park ziyaretçilerine gülümseten bir anı bıraktı.Karikatür çizmeyi çok sevdiğini ve herkesi karikatür sanatı ile tanışmaya davet eden Mavidemir; “Önümüzde yılbaşı var ve sevdikleriniz için farklı hediyeler arıyorsanız onların karikatürlerini çizdirebilirsiniz. Çok eğlenceli çalışmalar ortaya çıkıyor. Bana ulaşmak isteyenler sosyal medya hesaplarına Celil Mavidemir yazabilir ve oradaki iletişim numaramdan bana ulaşabilir.Sergime ilgi gösteren herkese teşekkür ederim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.