10 Eylül 2018 Pazartesi 20:50
Yöneticilerin takipçi savaşı!..

Manisaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup ikinci hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Hacettepe’ye 2-1 mağlup oldu. Geçtiğimiz sezon maddi sıkıntılarla Spor Toto 1. Lig’e veda eden Tarzanlar, aynı sıkıntıları yeni sezonda da çekmeye devam ediyor. Transfer yasağını kaldıramayan ve Iwanski’den gelen ceza nedeniyle 6 puanı silinen Siyah-beyazlılar, ligin son sırasına mahkum oldu. Sezon hazırlıklarını kampa gidemediği için Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yapmak zorunda kalan Manisaspor, çoğunluğunu altyapı oyuncularından oluşan kadroyla ligde kalma savaşı veriyor.

KULÜBÜN DURUMUNU ÖZETLİYOR

Manisaspor’un evinde Hacettepe’ye 2-1 mağlup olduğu dakikalarda stattaki ilginç bir görüntü ise dikkatlerden kaçmadı. Manisasporlu yöneticilerden Serkan Özşen ve Yunus Emre Şahin, maçı takip etmek yerine telefonlarına sarılarak canlı yayınla maçı takipçilerine aktardı. Görevleri tribüne taraftar çekmek ve Manisaspor’a kaynak aramak olan yöneticilerin, bu davranışı tepki çekti. Manisaspor’un maç kaybettiği dakikalarda takipçi savaşı veren yöneticiler, kulübün geldiği durumu da gözler önüne sermiş oldu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.