10 Ekim 2017 Salı 15:54
Vali Güvençer’den altın çocuklara bisiklet

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, kendisini ziyaret eden milli aerobikçilere bisiklet hediye etti.

İtalya’da gerçekleştirilen Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda dereceye giren Manisalı aerobik sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş, Deniz Şahin, Selin Sürüm ve Okay Arslan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti. Dereceye giren aerobikçileri makamında ağırlayan Vali Güvençer, sporculardan aldıkları başarılar hakkında bilgi aldı. Manisalıların kendileriyle gurur duyduğunu söyleyen Vali Güvençer, "Başarılar insanlara moral verir. Başarılı insanlar herkes için örnek olur. Manisalılar da canlarının sıkkınlığını sizin güzel haberlerinizi duydukça gideriyorlar" dedi. Ziyarette konuşan Cimnastik Antrenörü Mehmet Ali Ekin ise alınan başarılarla birlikte Manisa’da cimnastiğin ilerlediğini belirterek, "Manisa’da cimnastik bambaşka bir yere geldi. Ayşe Begüm ve diğer sporcularımızla birlikte şu an çok güzel bir ivmedeyiz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz de destek veriyor" dedi.

Konuşmaların ardından bir süre daha sporcularla sohbet eden Vali Güvençer, sporculara daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden temin edilen bisikletleri hediye etti.

Ziyarette sporcuların yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Cimnastik Antrenörleri Gürkan Er ve Mehmet Ali Ekin de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.