19 Eylül 2018 Çarşamba 18:55
Tek çare kazanmak

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk 3 haftada puan yüzü göremeyip aldığı FIFA cezasıyla -6 puanla son sıraya demirleyen Manisaspor'da teknik direktör Erkan Aslan, takımının son durumunu değerlendirdi. Kısıtlı imkanlara rağmen yüksek bütçeli takımlara karşı mücadele ettiklerini vurgulayan Erkan Aslan, Niğde Anadolu Futbol Kulübü ve Sakaryaspor maçlarından 6 puan hedeflediklerini söyledi. Ligin ilk 3 haftasında şanssız sonuçlar aldıklarını ve artık çıkışa geçmek istediklerini vurgulayan genç teknik adam, oyuncularından da daha fazla mücadele istedi.

TARAFTAR TAKIMINA İNANIYOR

Ligin ilk 3 haftasında alınan kötü sonuçlara rağmen takımını iç saha ve deplasmanlarda yalnız bırakmayan Manisaspor taraftarı, Niğde Anadolu FK ve Sakaryaspor maçlarında da takımlarının yanında olacak. Zor şartlarda mücadele eden takımlarına destek vermeyi sürdüren Tarzanlar, iki hafta üst üste oynanacak iç saha maçlarında da tribünlerdeki yerini alacak. İlk iç saha maçı olan Hacettepe mücadelesinde takımına itici güç olan Siyah-beyazlı futbolseverler, takımlarına inanmaya devam ediyor.

KADIN VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ MAÇ

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta hayat mücadelesi veren Manisaspor'da cumartesi günü iç sahada oynanacak Niğde Anadolu FK maçında kadın ve çocukların tribüne ücretsiz girebileceğini açıklandı. Karşılaşmanın biletleri ise kapalı alt tribün 5 TL, üst tribün 15 TL, Tarık Almış VIP tribün 20 TL, misafir tribün 15 TL'den satışa çıktı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.