02 Mart 2018 Cuma 17:01
Tarzan derbide galibiyet arıyor

Spor Toto 1. Lig’de düşme potasında yer alan iki Ege temsilcisi Denizlispor ve Grandmedical Manisaspor, yarın kritik maçta kozlarını paylaşacak. Denizli Atatürk Stadı’nda saat 13.00’te başlayacak mücadeleyi Hakan Ceylan yönetecek. Karşılaşmada Ceylan’ın yardımcılıklarını Önder Yılmaz ve Habip Tiryaki yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adem Sarıtaş. Ligde 3 puana hasret olan Manisaspor, iyi bir çıkış yakalayan rakibi karşısında puan veya puanlar için mücadele edecek.

TARZAN TEKKE’YE KARŞI

Sıralamada 26 puanla 16’ncı basamakta yer alan ev sahibi Denizlispor’da eksik bulunmazken, yeşil-siyahlıların teknik direktörü Fatih Tekke, bu sezon görev yaptığı Manisaspor’a rakip olacak. Manisaspor’da 8. haftada dümene geçen ve ilk yarı sonuna kadar çalışan Fatih Tekke, Manisaspor’da 10 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Tekke, Manisaspor’da maddi sıkıntıların çözülememesi üzerine görevinde ayrıldı. Denizlispor’da ise 3’te 3 yapan genç teknik adam, Manisaspor’u yenerek ateş hattından çıkmak istediklerini söyledi.

TARZAN’DA 3 EKSİK

Bu sezon yaşadığı maddi sıkıntıları bir türlü aşamayan 14 puana sahip 17’nci Manisaspor’da ise kırmızı kart cezalısı stoper Mikic, Denizlispor’a karşı forma giyemeyecek. Ligde kalma mücadelesi veren Tarzanlar’da Teknik Direktör Taner Taşkın, Denizli’den puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi. Takım olarak iyi mücadele ettiklerini ancak tecrübesizlikten kaynaklı 3 maçtır son dakika golleriyle kaybettiklerini hatırlatan tecrübeli teknik adam, Denizlispor karşısında şanssızlıklarını yıkmak istediklerini söyledi.

MİSAFİR TAKIM 10 TL

Karşılaşmanın biletleri gold ve VIP tribün 50, kapalı B üst-D üst  tirbün 20, A alt-E üst, maraton, kale arkası ve misafir tribünü de 10 TL’den satışa çıktı. Sezonun ilk yarısında Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanan müsabaka 1-1 sona ermişti.

Son Güncelleme: 02.03.2018 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.