19 Aralık 2017 Salı 13:15
Saruhanlı’nın meleklerinden ilk maç, ilk galibiyet

Manisa Küçük Kızlar Voleybol Ligi A grubunun ilk maçında Alaşehir Belediyespor’u son sette 16-14 yenen Saruhanlı Belediyespor, sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Manisa Küçük Kızlar Voleybol Liginde müsabakalar başladı. 3 farklı grupta 13 takımın yer aldığı ligde, 2003 ve daha küçük doğumlu kız sporcular bulunuyor. Akhisar G.B, Alaşehir Belediyespor, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kültürspor ve Soma Sotesspor ile A grubunda yer alan Saruhanlı Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği Alaşehir Belediyespor’u son sette yenerek galip geldi. Saruhanlı Belediyesi Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer, maçın ardından yaptığı açıklamada ilk maçta aldıkları galibiyetin sevindirici olduğunu ifade ederek, "Saruhanlı Belediyespor olarak amacımız Saruhanlı’nın çocuklarını iyi yerlerde görmek. Bu doğrultuda Saruhanlı Belediyesi olarak çocuklarımızın ilgi alanlarına göre branşlarda aktif çalışma yapıyoruz. Saruhanlımızdan Milli Sporcularımız çıkmaya başladı. Daha çok çalışıp Saruhanlı’nın çocuklarını sportif alanda en iyi yerlerde görmek istiyoruz. Voleybol branşında ilk defa lisans çıkararak katıldığımız liglerde çocuklarımız çok güzel deneyimler kazanıyor. Bu galibiyet bizim için çok anlamlı oldu. Profesyonel takımların altyapılarının olduğu bu liglerde ne kadar çok maç yaparsak bizim için o kadar iyi olacak. Bu anlamda bize her alanda sınırsız destek olan Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı’ya bu galibiyeti armağan ediyoruz, her şey Saruhanlı’nın gençleri için"

Son Güncelleme: 19.12.2017 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.