23 Ağustos 2017 Çarşamba 14:59
Şampiyonlar Başkan Çelik’i ziyaret etti

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte Ağustos ayı başında Tayland’ın başkenti Bangkok’ ta yapılan Dünya Muay Thai şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Damla Dinçer ile Dünya 3.sü Betül Durmuş’u makamında ağırladı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 3 - 11 Ağustos tarihleri arasında Tayland’ın başkenti Bangkok’ ta yapılan Dünya Muay Thai şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Damla Dinçer ile Dünya 3.sü Betül Durmuş’a almış oldukları başarı nedeni ile altın takdim etti. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’de Şehzadeler Belediyesinde ki takdim töreninde sporcuları yalnız bırakmadı. Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularının büyük başarılara imza attığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün sporcuları Tayland’ ta büyük başarılara imza attılar. Tayland’ ta düzenlenen Uluslararası müsabakada ülkemizi temsil ettiler. Bugün bir Dünya Şampiyonumuz ve Dünya 3.cümüz ile bir aradayız. Sporcularımızın böylesine güzel müsabakalarda derece elde etmesinde katkısı bulunan antrenörlerimize, Spor Kulübümüzün Başkan ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bugün Dünya Şampiyonu sporcularımızın ödüllerini takdim esnasında bizleri yalnız bırakmayarak sporcu kardeşlerimize destek veren değerli büyüğümüz sayın valimizin de aramızda bulunması bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir. Değerli sporcu kardeşlerimize başarılar diliyor, inşallah daha nice madalya ve şampiyonluklar beklediğimizi ifade ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının başarılarının bir tesadüf olmadığını ifade eden Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer “Sporcu kardeşlerimiz ile büyük bir gurur duyuyoruz. Bu büyük başarıları nedeni ile kardeşlerimizi yürekten kutluyor, sporcularımızın başarılarında emeği geçen hocalarımıza ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bugün böylesine güzel bir olaya şahitlik etmekten de büyük bir mutluluk duyuyorum. Sporcu kardeşlerimizin bize hediye etmiş oldukları başarı, tarihten ve dünyadan alacağımız başarıların küçük bir numunesidir. Bu millet daha büyük başarılara sonuna kadar layıktır. Bu küçük adımlar inşallah milletçe hedeflediğimiz daha büyük başarılara gideceğiz. Bu başarı bir tesadüf değildir. Bu başarıda Şehzadeler Belediyemizin çok büyük bir katkısı var. Bu büyük başarıyı getiren en büyük etken, millet sevgisi ve görev sadakatidir. Belediyemiz çalışmalarında başka alanlarda da pek çok başarılı hadiseye imza atacaktır. Bu başarılardan bende şahsım ve Manisamız adına mutluluk duyacağım. Önümüzde ki günlerde de çocuklarımızın kapısın açmış olduğu bu anlamlı başarıların devamını diliyorum ve sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Başkanlık makamında düzenlenen törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvener’in yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Özyiğit, yönetim kurulu üyeleri, Ahmet Demirarslan, Emre Kurt ve Başkan Yardımcısı Bilal Demir katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.