23 Ağustos 2017 Çarşamba 11:12
Salihli Kocaçeşmespor’da Ahmet Gündüz dönemi

Manisa Süper Amatör Küme’de mücadele eden Salihli Kocaçeşmespor’da Şakip Başgönül’den boşalan başkanlığa Ahmet Gündüz getirildi.

Bu sezon yeniden yapılanan Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Salihli Kocaçeşmespor’da Şakip Başgönül’den boşalan başkanlık koltuğuna son 5 yıldır yönetim kurulu üyeliği ve Asbaşkanlık görevi yapmış olan Ahmet Gündüz geldi. Yeni Başkan Gündüz, görevi son 2 sezonda Kulüp başkanlığını yürüten Başgönül’den teslim alarak yeni sezon çalışmalarına başladı. Zaman kaybetmeden transfer çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Gündüz, Salihli Kocaçeşmespor’u başarıdan başarıya taşımak için çalışacaklarını söyledi. Devraldığı Salihli Kocaçeşmespor bayrağını en üst noktalara taşıyacakalrını belirten Gündüz, tüm Kocaçeşmespor sevdalılarından da takıma destek istedi.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Salihli Kocaçeşmespor, grubu üst sıralarda bitirmesine rağmen statü gereği Süper Amatör Küme’ye düşmüştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.