18 Eylül 2018 Salı 21:39
Manisaspor’un fırsat haftası

Manisaspor Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynayacağı Niğde Anadolu FK maçının hazırlıklarına ara vermeden sürdürdü. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Teknik Direktör Erkan Aslan saha içerisinde oyuncularla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Genç teknik adam ligde 3 maçta puan alamayan takımını Niğde Anadolu Futbol Kulübü maçına motive etmeye çalışıyor. Oyuncularına güvendiğini her fırsatta dile getiren Aslan, takım olarak bu zor şartların altından kalkacaklarına inandığını belirtti.

“ŞANSSIZLIĞIMIZI YENECEĞİZ”

TFF 2. Lig Beyaz Grupta iki hafta üst üste iç sahada oynayacaklarını hatırlatan Manisaspor Teknik Direktörü Erkan Aslan, bu karşılaşmalarda 6 puan hedefliyor. Şansız yenilgiler aldıklarını ifade eden genç teknik adam, “Şanssız yenilgiler alıyoruz. Ancak ben her şeye rağmen oyuncularıma güveniyorum. Bu şanssızlığı üzerimizden atıp içerde oynayacağımız Niğde ve Sakaryaspor maçlarından taraftarlarımızın da desteğiyle iyi sonuçlarla ayrılacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

1 HAFTADA 3 MAÇ

Sezona genç ve çoğunluğu altyapıdan yetişen oyuncularla başlayan Manisaspor’u hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda zorlu bir hafta bekliyor. İlk olarak 22 Eylül Cumartesi akşamı evinde Niğde Anadolu Futbol Kulübü’yle karşılaşacak olan Tarzanlar, 25 Mayıs Salı günü de Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Yeni Altındağ Belediyespor’a konuk olacak. Ardından 30 Eylül Pazar günü yine sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Tarzanlar’ı zor bir maç trafiği bekliyor.  Mahmut ASLAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.