17 Eylül 2018 Pazartesi 17:24
Manisaspor’dan ücretsiz maç

TFF 2. Lig Beyaz Grupta -6 puanla son sırada yer alan Manisaspor, kötü gidişine Utaş Uşakspor deplasmanında da son veremedi. İlk 3 maçta puanla tanışamayan Manisaspor’un hafta sonu sahasında oynayacağı Niğde Anadolu Futbol Kulübü karşılaşması öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Daha çok taraftar desteğiyle takımını zor günlerden kurtarmak isteyen Manisaspor yönetimi, kadın ve çocuklara ücretsiz maç izleme fırsatı sunacak. Kulüpten yapılan açıklamada, “Manisasporumuzun 22 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Niğde Anadolu FK ile oynanacağı karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlarımız, 18 Eylül Salı gününden itibaren satışa çıkacak olan biletlerden alabilirler. Bilet satışları maç gününe kadar sabah 09.00’dan itibaren 19 Mayıs Stadyumu gişeleri ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan Manisaspor standında yapılacak. Öte yandan Yönetim Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda Niğde Anadolu FK maçını, kadın ve çocuklar ücretsiz olarak izleyebilecek.” ifadeleri yer aldı. Manisaspor-Niğde Anadolu FK maçı bilet fiyatları 1965 Kapalı Alt Tribün 5 TL,  1965 Kapalı Üst Tribün 15 TL, Tarık Almış VIP Tribün 20 TL ve Misafir Tribün 15 TL’den satışa çıkacak.

TARAFTAR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR

Manisaspor’u bu zor günlerinde yalnız bırakmayan Manisaspor taraftarı, takımlarını Uşak deplasmanında da destek oldu. Sarıyer maçında 100 kişilik grupla İstanbul’a giden Tarzanlar, Uşakspor maçında da 250 kişiyle takımlarına destek oldu. Manisaspor sevdalıları, Niğde Anadolu FK maçında da takımlarına en iyi şekilde destek olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.