03 Eylül 2018 Pazartesi 21:08
Manisaspor umutlu

Manisaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grubun ilk haftasında deplasmanda Sarıyer’e konuk oldu. Genç oyuncuların çoğunlukta olduğu Manisaspor, tecrübeli rakibi Sarıyer’e 2-1 kaybederek yeni sezona yenilgiyle başladı. Sarıyer karşısında bir çok gol fırsatından yararlanamayan Manisaspor’da genç oyuncuların performansı teknik heyet ve yönetimi mutlu etti. Oyuncuların Sarıyer’in deneyimli kadrosuna karşı iyi bir performans sergilemesi, camiayı gelecek haftalar adına umutlandırdı.

GÖZLER HACETTEPE MAÇINDA

Sezona -6 puan cezasıyla başlayan ve ligin son sırasında yer alan Siyah-beyazlılar, Cumartesi günü evinde ağırlayacağı Hacettepe maçına odaklandı. İlk maçında Utaş Uşakspor ile 0-0 berabere kalan Hacettepe’yi taraftarının da desteğiyle mağlup etmek isteyen Manisaspor, alt sıralardan kurtulma adına bu karşılaşmaya büyük önem veriyor.

ERKAN ASLAN TAKIMINA İNANIYOR

Sarıyer yenilgisi sonrası konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Erkan Aslan, oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi. Sarıyer karşısında çok sayıda fırsat yakaladıklarını ve verilmeyen bir penaltılarının olduğunu belirten genç teknik adam, takımının sergilediği oyunun gelecek haftalar adına umut verdiğini söyledi. Hacettepe maçını kazanarak alt sıralardan kurtulmak istediklerini belirten Aslan, bunu başarabilecek bir takım olduklarının da altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.