30 Kasım 2022 Çarşamba 12:30
Manisa FK’da sakatlık şoku

Manisa FK’da, Altınordu karşılaşmasında sakatlanan Nizamettin Çalışkan’ın en az 6 ay ve golcü Adem Büyük’ün 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Manisa FK’nın, deplasmanda Altınordu’yu 3-1 yendiği mücadelede sakatlanan Nizamettin Çalışkan’ın ameliyat olacağı ve çalışmalara 6 ay sonra başlayabileceği açıklanırken, Adem Büyük’ün ise 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Manisa FK’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sakatlanan futbolcumuz Nizamettin’in yapılan muayene ve çekilen MR sonucunda sağ diz ön çapraz bağında kopuk, iç yan bağında yırtık saptanmıştır. Ameliyat olacak oyuncumuzun yaklaşık 6 ay sonra çalışmalara başlaması beklenmektedir. Sakatlanan futbolcumuz Adem Büyük’ün yapılan muayene ve çekilen MR sonucunda sağ diz iç yan bağında kısmi yırtık saptanmıştır. Sağlık ekibimiz tarafından tedavisine başlanan futbolcumuzun yaklaşık 4 hafta sonra çalışmalara başlaması beklenmektedir."

Manisa FK’da geçtiğimiz hafta da David Domgjoni sakatlanmış ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.