23 Ağustos 2017 Çarşamba 15:19
Manisa BBSK’de Baş Antrenörlüğe Ceyhun Cabadak getirildi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Baş Antrenörlüğe Ceyhun Cabadak’ı getirdi.

Bu sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, son olarak Pınar Karşıyaka’da Yardımcı Antrenör görevini yürüten Ceyhun Cabadak ile anlaşmaya vardı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, “Bu sene Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde (TB2L) mücadelemize başlıyoruz. Bu ilk tecrübemiz. Çok kıymetli hocalarımıza bugün anlaşmaya vardı. Bütün branşlarda olduğu gibi, basketbolda da iddialı olacağız. Allah hocalarımıza ve oyuncularımıza kolaylık versin” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da görev alacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Öncelikle Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Cengiz Ergün’e, kulüp başkanımız Mevlüt Bey’e As başkanımız Orkun Beye ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizleri çok sıcak karşıladılar ve iyi imkanlar sundular. Biz de Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ve Manisa halkını saha içinde ve dışında en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” diye konuştu. Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takım Menajerliğine ise Yrd. Doç. Dr. Turan Işık getirildi.

İmza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan ile As Başkan Orkun Şıktaşlı katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.