09 Ekim 2017 Pazartesi 12:55
Manisa BBSK sporcusu Bayram zirvedeki yerini bırakmadı

Alaçatı Spor Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Alaçatı Yarı Maratonunda sporcular 21 kilometrelik parkurda ter döktü.

Katıldığı her yarıştan boş dönmeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı maratoncusu Ahmet Bayram, Alaçatı Spor Festivali kapsamında düzenlenen Alaçatı Yarı Maratonu’nu da boş geçmedi. Alaçatı’nın eşsiz güzellikleri arasındaki 21 kilometrelik parkurda yapılan yarışta yeşil-beyazlı sporcu Ahmet Bayram, geleneği yine bozmadı. Bayram, başarılı performansıyla genel ve yaş kategorisinde zirveye yerleşti. En yakın rakibinden 4 dakika önce bitiş noktasına ulaşarak şampiyonluk kürsüsüne çıkan Ahmet Bayram’ı tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, ”İlerleyen yaşına rağmen Ahmet Bayram katıldığı her yarıştan dereceyle dönerek kulübümüzü en iyi şekilde temsil ediyor. Bu kapsamda Alaçatı Spor Festivali kapsamında düzenlenen maratonda da sporcumuz genel ve yaş klasmanında 1.’lik kürsüsünde yerini aldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesi olarak Bayram’ı tebrik ediyor, yeşil-beyazlı formayla daha nice başarılara imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.