01 Aralık 2017 Cuma 14:21
Manisa BBSK moral depoladı

TFF 3. Lig 1. Grup lideri Manisa Büyükşehir Belediyespor, 15. haftada deplasmanda karşılaşacağı Batman Petrol Spor mücadelesi öncesinde kahvaltıda bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor futbol takımı, 3 Aralık Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Batman Petrol Spor mücadelesi öncesinde kahvaltıda bir araya geldi. İş adamı Hasan Eryılmaz tarafından organize edilen kahvaltıya Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Sezon başından bu yana elde ettikleri başarılardan dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Eryılmaz, Batman Petrol Spor maçı başta olmak üzere, ligin geri kalanında başarılar diledi. Kendilerine yapılan davetten dolayı teşekkürlerini ileten Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, “Şampiyonluk hedefi doğrultusunda rehavete kapılmadan mücadelemizi sürdürüyoruz. Her maç bizim için final niteliğinde. İnşallah yolun sonunda mutlu olacağımız, Manisa’yı da mutlu edeceğimiz sonuçlara imza atacağız” dedi.

Son Güncelleme: 01.12.2017 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.