04 Ekim 2017 Çarşamba 11:34
Kırkağaç’ta Taekwondo coşkusu

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde minik Taekwondo sporcuları kuşak sınavında ter dökerken aileler de çocuklarını yalnız bırakmadı.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde küçük Taekwondo’cular Ekim ayı kuşak sınavında ter döktü. Taekwondo Antrenörleri Serkan Açıkgöz, Murat Döker ve Serkan Gündoğan önderliğinde yapılan kuşak sınavında 50 öğrenci bir üst kuşağa terfi etme başarısı gösterdi. Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ve büyük heyecana sahne olan kuşak sınavını çok sayıda Kırkağaçlı izledi. Tribünleri dolduran Kırkağaçlılar, küçük Taekwondo’culara büyük destek verdi. Hedeflerinin Taekwondo’da büyük şampiyonlar yetiştirmek olduğunu söyleyen Antrenör Serkan Açıkgöz “Kırkağaç’ta gelecek nesillerin şampiyonlarını yetiştirmeye devam ediyoruz. Hedefimiz buradan büyük şampiyonlar yetiştirmek. Yine bir kuşak sınavı heyecanı yaşadık. Kuşak sınavlarımızı 4 ayda bir yapıyoruz. 50 öğrencimiz bir üst kuşağa terfi ettiler. Kırkağaç’ta Taekwondo’ya olan ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Tüm sporcularımıza yeni kuşakları hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.