16 Eylül 2018 Pazar 21:36
KADERİN BİR CİLVESİ

 TFF 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grupta 3’üncü hafta heyecanı dün oynanan maçların ardından sona erdi. Manisa futbolunu 2. Lig’de temsil eden Manisaspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor, dün saat 16:30’da başlayan maçlarda rakipleriyle karşılaştı. Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig’den maddi sıkıntılar nedeniyle düşen ve bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Manisaspor, deplasmanda karşılaştığı Utaş Uşakspor’a 3-0 mağlup oldu. Iwanski’den gelen ceza nedeniyle lige -6 puanla başlayan Manisaspor, ligde oynadığı 3 maçta da ‘0’ çekti.

BÜYÜKŞEHİR NAMAĞLUP DEVAM

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig’de açık ara farkla şampiyon olan ve TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor ise, sahasında Bugsaşspor’u konuk etti. Lige fırtına gibi başlayan Manisa BBSK, ilk 3 haftada topladığı 7 puanla zirve yolundaki yürüyüşünü emin adımlarla sürdürdü.

TRAJİKOMİK BİR TESADÜF

Manisaspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un aynı gün ve aynı saatte başlayan maçlarda benzer sonuçlar alması ise Manisa futbolu adına trajikomik bir durum yarattı. Maddi sıkıntılarla boğuşan, genç ve altyapıdan yetişen oyuncularla mücadele etmek zorunda olan ve ligde kalması mucize olarak görülen Manisaspor’un Utaş Uşakspor deplasmanında 3-0 kaybettiği dakikalarda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un evinde Bugsaşspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenmesi, kaderin bir cilvesi olarak yorumlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.