29 Eylül 2017 Cuma 15:25
İtfaiyecilere bisikletli destek

İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 303’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bir destek de bisikletçilerden geldi. Manisa’da faaliyet gösteren Tarzan Bisiklet Grubu, Velespit Akademi ve Perşembe Akşamı Bisikletçileri, sirenler eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’ndan İtfaiye Daire Başkanlığı hizmet binasına kadar pedal çevirdi.

Tarzan Bisiklet Grubu, Velespit Akademi ve Perşembe Akşamı Bisikletçileri gruplarına üye yaklaşık 100 bisikletçi, İtfaiye Teşkilatının 303’üncü kuruluş yılında, itfaiyeciler için pedal çevirdi. Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen bisikletçilere İtfaiye Şube Müdürü Mehmet Kaleli eşlik etti. ‘Manisalı Bisikletçiler Tarafından İtfaiye İçin Pedal Çevriliyor’ adlı bisiklet turunda Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan bisikletçiler, itfaiye araçları eşliğinde Mustafa Kemal Paşa Caddesi, İbrahim Gökçen Bulvarı, İzmir Caddesi ve Mimar Sinan Bulvarı üzerinden İtfaiye Daire Başkanlığı’na ulaştılar. Görevli İtfaiye personelinin ‘İtfaiye Haftası’nı kutlayan bisikletçiler adına konuşma yapan Yaşar Doğru, “Tarzan Bisiklet Grubumuz, Velespit Akademi ve Perşembe Akşamı Bisikletçileri olarak aldığımız karar doğrultusunda itfaiye haftamızı kutlamak için bir araya geldik. Yaklaşık 100 bisikletçi arkadaşımızla beraber onlar için pedal çevirdik” dedi.

Manisalı bisikletçilere teşekkür eden İtfaiye Şube Müdürü Mehmet Kaleli de, “Bisikletçi arkadaşlarımız bizim için böyle bir program düşünmüşler, hepsine teker teker teşekkür ediyorum” dedi. Yaşar Doğru, daha sonra Şube Müdürü Mehmet Kaleli’ye çiçek takdim ederek, İtfaiye Haftasını kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.