25 Mart 2018 Pazar 18:01
Hazırlık Maçı: Teleset Mobilya Akhisarspor: 2 - Balıkesirspor Baltok: 2

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Teleset Mobilya Akhisarspor, liglere verilen milli maç arası nedeniyle Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı konuk ekip Balıkesirspor Baltok’un 1-0 üstünlüğü ile geçilirken, karşılaşma 2-2 beraberlikle sonlandı.

Akhisar Belediye Stadı’nda oynanan Kutluhan Bilgiç’in yönettiği karşılaşmanın 11. dakikasında Uğur’un sağ kanattan ortasında Beleck’in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve karşılaşmanın ilk devresi Balıkesirspor Baltok’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın ikinci devresine her iki takım da oyuncu değişiklikleri ile başladı. Karşılaşmanı 57. dakikasında Mehmet Boztepe’nin sağ kanattan ceza sahasına yerden yaptığı ortada Rahmi Anıl Başar topu ağlara gönderdi ve Balıkesirspor Baltok farkı ikiye çıkardı. T.M. Akhisarspor 62. dakikada Bilal’in defans arkasına attığı topta kaleci ile karşı karşıya kalan Barbosa düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımının ilk golünü atarken farkı 1 sayıya indirdi. 82. dakikada Lopes’in ortasında ceza sahası içinde Henrique’nin dokunuşuyla skora denge geldi. Bundan sonraki ataklardan sonuç gelmeyince mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.