01 Mart 2018 Perşembe 16:15
G.Manisaspor’da mali incelemeler başlatıldı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Grandmedical Manisaspor’un geçtiğimiz 18 Şubat tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda ibra edilmeyen bir önceki döneme ait mali işlemlerle ilgili yeni yönetim, inceleme çalışması başlattı.

Ligde zor günler geçiren G. Manisaspor’da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun ardından seçilen yeni yönetim, ibra edilmeyen mali işlemlerle ilgili avukatlar ve yeminli mali müşavirler eşliğinde geçmiş döneme ilişkin hesapları incelemeye başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Gökay Budak, "18 Şubat 2018 tarihinde göreve geldikten sonra bir önceki dönemin ibra edilmemesiyle ilgili gerekli çalışmalarımızı bir an önce başlattık. Bu kapsamda avukatlarımızı ve yeminli mali müşavirleri kulübümüze davet ederek, mali anlamda geçmiş dönemle ilgili her türlü inceleme yapmalarını talep ettik. Mali müşavirler incelemelerini sürdürüyor. Yönetim olarak başlatacağımız adli sürece, bu incelemelerden çıkacak sonucun da ışık tutmasını bekliyoruz. Geçmiş dönemle ilgili her türlü olumsuz konunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.