12 Ocak 2018 Cuma 17:07
G.Manisaspor’da istifa sinyalleri

Grandmedical Manisaspor’da maddi kriz sebebiyle Başkan Abdullah Mergen’in aday çıkması halinde görevini bırakacağı belirtilirken, Teknik Direktör Fatih Tekke’nin de takıma ödeme yapılmadığı takdirde istifa edeceği iddia edildi.

Son iki sezondur maddi sıkıntılarla boğuşan G.Manisaspor, tarihinin en zor dönemlerinden birini geçiyor. Ligde 9 puanı silinen Manisa temsilcisinde maddi problemler nedeniyle şu ana kadar Atiemwen, Zahit, Meye, Dimov ve kaleci Emrullah takımdan ayrılırken, kalan önemli bazı oyuncuların da ödeme yapılmaması halinde takımla ilişkilerini sonlandıracağı konuşuluyor. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, siyah-beyazlıların başkanı Abdullah Mergen’in aday çıkması halinde görevini bırakacağı belirtilirken, yönetimin de kulübün önünü açmak adına kongre kararı alabileceği iddia edildi. 9 Ekim 2017 tarihinde takımın başına geçen ve zor şartlara rağmen 13 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Teknik Direktör Fatih Tekke de istifa sinyalleri veriyor. Kulübün durumu hakkında Başkan Abdullah Mergen ile bir görüşme yaptığı öğrenilen Tekke’nin, takıma ödeme yapılmadığı takdirde görevi bırakacağını söylediği ifade edildi.

Öte yandan G.Manisaspor’da tesis personelinin de maaşlarını alamadığı ve yönetimden konuyla ilgili bir an önce çözüm bulmalarını istedikleri kaydedildi. Bugün saat 17.00’de Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yapılacak olan antrenmanın basına ve taraftara kapalı olduğu bildirilirken, Fatih Tekke’nin antrenmana çıkmayacağı öne sürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.