11 Mart 2018 Pazar 11:56
G. Manisaspor’da sportif direktörlük görevine Ufuk Dündar getirildi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Grandmedical Manisaspor Başkanı Gökay Budak, Ümraniyespor maçı ve sportif direktör konusuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Budak, bugün itibariyle Sportif Direktör olarak Ufuk Dündar’ı göreve getirdiklerini açıkladı.

Spor Toto 1. Lig’in 27. hafta karşılaşmasında deplasmanda Ümraniyespor’a 2-0 yenilen G. Manisaspor’da sportif direktörlük görevine Ufuk Dündar’ın getirildiği bildirildi.

"Gençlerimizle gurur duyduk"

Kulübü daha ileriye taşımak adına yenilikçi ve değişimi benimseyen bir görev anlayışıyla hareket edeceklerinin altını çizen G. Manisaspor Kulüp Başkanı Gökay Budak, “Ümraniyespor maçının ardından gençlerimizle bir kez daha gurur duydum. Mücadele azimlerini kutluyorum. Hocamız kısa zamanda gençlerimize bunu aşılamayı başarmış. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Manisaspor’un geleceği gençlerimizle birlikte garanti altına alacağız” dedi.

"Aytekin Viduşlu hocamıza destek olacak"

Kulüp adına önemli bir karar aldıklarının da altını çizen Budak, “Bugün itibariyle kulübümüz adına önemli bir karar aldık. Sportif Direktör olarak Ufuk Dündar’ı göreve getirdik. Kendisi Manisa’nın öz evladı ve değeridir. Teknik Direktörümüz Aytekin Viduşlu hocamıza her yönden destek ve köprü olacaktır. Vizyonuna güvendiğimiz için bu kararı alıyoruz. Bizim işimiz görevleri hak eden insanlara vermek. Başkanlığım süresince bu böyle olacak. Bozuk düzeni değiştireceğiz” diye konuştu.

"Altyapı artık bizim tek derdimiz"

Grandmedical Manisaspor’un kapısından artık tavsiye ile oyuncu girmeyeceğini ifade eden Kulüp Başkanı Budak, “Tavsiye ile oyuncu almayacağız ve bundan sonra kulübün bir kuruşunu dahi menajerlere vermeyeceğiz. Altyapı artık bizim tek derdimiz. Çiçek almak yerine, fidan yetiştireceğiz. Amacımız günü kurtarmak değil. Geleceği planlayıp şehrimizin markası Grandmedical Manisaspor’u yaşatmanın derdindeyiz. Ufuk Dündar hocamızın vizyonuyla bizi bu noktada yönlendireceğine yürekten inanıyoruz. Değişim sancılıdır ancak bu sancıyı geleceğimiz adına çekmek zorundayız. Takımımız adına hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.