Editör
Editör
11 Ekim 2017 Çarşamba 10:30
Fatih Tekke işbaşı yaptı

Grandmedical Manisaspor, TFF 1. Lig’in 8. haftasında karşılaşacağı Denizlispor maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. 16 Ekim Pazartesi saat 18:00’de Manisa 19 Mayıs Stadı’nda ağırlayacağı Denizlispor maçı öncesi siyah-beyazlılarda Gabon Milli Takımı’nda olan Axel Meye ile sakatlıkları bulunan Uğur Pamuk ve Muhammed Enes Sığırcı idmanda yer almadı. Tarzanlar’da yeni teknik direktör Fatih Tekke ve ekibi ise takımla ilk idmanını gerçekleştirdi. İdman öncesi oyuncularla kısa bir toplantı yapan genç teknik adam, daha sonra takımla birlikte 5’e 2 çalışmasında yer aldı. 

“NELER YAPABİLECEĞİNİZİ GÖSTERİN”

Dar alan oyunlarında ise sık sık idmanı durdurarak oyuncularını uyaran Tekke, “Ben sizin ne yaptığınızı görüyorum ama siz bana neler yapabileceğinizi gösterin.” diyerek öğrencilerini daha cesur oynamaları konusunda teşvik etti. İdmanda oyuncularla da yakından ilgilenen ve eski bir golcü olan Tekke, Tarzanlar’ın Sırp oyuncusu Perovic ile de çalışma esnasında mini bir toplantı yaptı.

KURBANI MERGEN KESTİ

Manisaspor’da son haftalarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle dün gerçekleştirilen idman öncesi kurban kesildi. Kurbanı kulüp Başkanı Abdullah Mergen’in kesmesi ise dikkatlerden kaçmadı. 

Mahmut ASLAN'ın Haberi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.