27 Temmuz 2020 Pazartesi 01:22
Fatih Karagümrük’te final sevinci

TFF 1. Lig Play-Off yarı final rövanş maçında Akhisarspor’u deplasmanda 1-0 yenen Fatih Karagümrük adını finale yazdırmanın sevincini yaşıyor. Teknik Direktör Atılay Canel, "Buradan mutlu bir şekilde dönüyoruz" dedi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Atılay Canel, “Bu galibiyeti öncelikle, bizi 34 haftadır devamlı takip eden içeride ve dışarıda tüm zorluklara rağmen bizi destekleyen Karagümrük taraftarlarına armağan ediyorum. Futbolcu kardeşlerime yaptıkları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum, onları tebrik ediyorum. Hepsine helal olsun diyorum. Bu oyun iki basamaklı bir oyundu. Birinci basamakta biz birkaç hata yaptık ve bu hatalardan ertesi gün dersler çıkarıp dersimizi iyi çalıştık. Buradan mutlu bir şekilde dönüyoruz. Zaten geçen seneden beri hedefimiz bizim bu ligde 2. Lig’den 1. Lig’e çıkmak, 1. Lig’den de Süper Lig’e çıkmaktı. Hedefimiz bu. Tekrar futbolcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.