17 Eylül 2018 Pazartesi 17:17
Erkan Aslan takımına inanıyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un üçüncü haftasında Utaş Uşakspor karşısında alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü dile getiren Manisaspor Teknik Direktörü Erkan Aslan, ilk yarıda daha etkili olan tarafın ev sahibi Uşak olduğunu söyledi. Ancak ikinci yarının başlangıcında ve ikinci yarının büyük bölümünde oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını belirten Aslan, “İkinci yarıda yakaladığımız fırsatlar var. Timur’un kullandığı serbest atışta direkten dönen topumuz var. Bunlar maçın kırılma anlarıydı. Eğer 1-0 gerideyken yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik, oyunun sonucu daha farklı olabilirdi. Şunun altını özellikle çizmek isterim ki kısıtlı imkânlara rağmen, yüksek bütçeli tecrübeli oyuncuları bulunan takımlara karşı iyi mücadele ediyoruz. Ancak biraz da şans yanınızda olacak. Hacettepe maçında Akın’ın, Uşakspor maçında da Timur’un direkten dönen topları kaleye girse, şu an çok farklı konuları konuşuyor olabilirdik. Şanssız yenilgiler alıyoruz. Ancak ben her şeye rağmen oyuncularıma güveniyorum. Bu şanssızlığı üzerimizden atıp içerde oynayacağımız Niğde ve Sakaryaspor maçlarından taraftarlarımızın da desteğiyle iyi sonuçlarla ayrılacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

“TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Uşak deplasmanında takımı yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür eden Aslan, “Son üç haftadır hem içerde hem dışarıda bizi yalnız bırakmayan, 90 dakika boyunca takımımıza destek veren taraftarlarımıza oyuncularım ve ekibim adına gerçekten çok teşekkürlerimi sunuyorum. Onlarda oyuncularımızın sahada ki mücadelelerine şahit oluyorlar. Maçtan sonra oyuncuları çağırıp, yenilgiye rağmen destek vermeleri çok önemli. İnşallah bu desteğin karşılığı olarak onlara da galibiyet hediye etmek istiyoruz. Niğde maçında taraftarlarımızın desteğiyle galip gelip bu şanssızlığı üzerimizden atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

TAM 17 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Utaş Uşakspor’a deplasmanda 3-0 yenilen Manisaspor genç kadrosuyla 3’te 0 yaptı. Transfer yasağını açamayan, yaşadığı maddi sorunlar ve ödenemeyen borçlar yüzünden sezona altyapı ağırlıklı kadro ve eksi 6 puan cezasıyla başlayan siyah-beyazlılar, son sıraya demir atarken, şimdiden 15’inci Gümüşhanespor’la aradaki fark 8 puana yükseldi. Ulusal Kulüp Lisansı’nı yenileyemediği için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan bu hafta içinde 3 puan silme cezası daha alması beklenen Manisaspor’un erkenden havlu atma ihtimali taraftarı korkutuyor. Manisaspor, genç kadrosuyla Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele ettiği geçen sezondan bu yana galibiyet hasretini de 17 maça çıkardı. Zor günler geçiren Manisaspor bu hafta evinde Niğde Anadolu ile karşı karşıya gelecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.