17 Eylül 2018 Pazartesi 17:27
Devrim’in yeni hedefi Etimesgut

Taraftarlarının da desteğini arkasına alarak çıktığı Bugsaşspor maçını ilk yarıda Yaser ve Artun, ikinci yarıda ise Erhan Kara’nın attığı gollerle 3-0 kazanarak 7 puana ulaşan ve 3. sıraya yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim, Bugsaşspor maçının geride kaldığını ve şu anda tek düşüncülerinin deplasmanda karşılaşacakları Etimesgut Belediyespor maçını kazanmak olduğunu söyledi. Bugsaşspor maçında çok pozitif oynadıklarını ve sıcak hava nedeniyle ikinci yarıda biraz etkilendiklerini dile getiren teknik direktör Levent Devrim, başarılı sonuçların devamının gelmesi gerektiğini ifade etti.

“ÖZELLİKLE MAÇIN İLK YARISINI ÇOK İYİ GEÇİRDİK”

Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde konuk ettikleri Bugsaşspor maçına çok iyi başladıklarını söyleyen teknik direktör Levent Devrim, “Maça çok iyi başladık ve ilk yarıyı çok iyi geçirdik. Havanın çok sıcak olması nedeniyle ilk yarıda yaptığımız yüksek tempodan sonra ikinci yarıda biraz sıcak havadan etkilendik. Çok pozitif oynadığımızı düşünüyorum. 3-0 çok iyi bir skor ancak bu skor biraz daha artabilirdi. Rakibimizin kalecisi iyi oynadı gerçekten. Genel olarak takımın performansından memnunum. Önemli olan bu sonuçların devamının gelmesi. Bir çiçek açmayla bahar gelmez. Pazartesi gününden itibaren deplasmanda konuk olacağımız Etimesgut Belediyespor maçına konsantre olacağız. İnşallah başarılı sonuçlarımızın devamı gelir. Ben futbolcularıma bu sıcak havada ortaya koydukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.