03 Eylül 2018 Pazartesi 21:09
Büyükşehir’de yüzler gülüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yüzler gülüyor. 2018-2019 futbol sezonuna Mümin Özkasap Stadı’nda konuk ettiği Zonguldak Kömürspor’u 2-1 mağlup ederek başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da maçın ardından soyunma odasında büyük bir coşku yaşandı. Maçın son düdüğünden sonra kulüp başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular galibiyet coşkusunu tribünleri dolduran taraftarlarla birlikte doyasıya yaşadılar. Maçın ardından soyunma odasına inen başkan Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu teknik heyet ve futbolcuları kutladılar.

BAŞKAN AKTAN, “HEDEFİMİZ YARIŞIN İÇİNDE OLMAK”

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan maçın ardından soyunma odasında teknik heyet ve futbolcuları kutlayarak, “ Sezona kazanarak başlamak gerçekten çok güzel. Bu sıcak havada yüreğinizle mücadele ettiniz. Hepinizin ayağına, yüreğine sağlık” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un her zaman hedefleri olan bir kulüp olduğunu söyleyerek sözlerini sürdüren kulüp başkanı Mevlüt Aktan, “Lig uzun bir maraton. Zonguldak Kömürspor’a mağlup ederek hem sezona iyi bir başlangıç yaptık. Moral açısından sezona 3 puanla başlamak bizim için çok önemliydi. Hedefimiz bundan sonraki haftalarda da başarılı sonuçlara imza atıp sürekli zirve yarışının içerisinde olmak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.